Raka puckar fladdrar inte, här har du anledningarna
varför du ska välja att arbeta med oss!

  • Vi är experter på event och sponsring. Vi plockar hem kunskap från världen till Norrland samtidigt som vi tänker nytt.
  • Vi har stenkoll på målgruppen. Bra kommunikation vilar på gedigna målgruppsinsikter.
  • Vi levererar resultat. Och för att visa det är mål och mätningar en självklarhet.
  • Vi är prestigelösa. Vi samarbetar gärna med andra byråer eller kompetenser för att skapa det bästa för kunden.
  • Vi är alltid engagerade, i alla lägen!

Våra tjänster finns inom event marketing, action marketing, eventproduktion och sponsring.

Event marketing
Heja! skapar varumärkesmöten som tar avstamp i det våra kunders målgrupper bryr sig om vilket innebär kommunikation med hög precision, relevans och kvalitet. Vår erfarenhet sträcker sig alltifrån enstaka event till stora regionala eller nationella eventturnéer. Våra uppdrag inom event marketing riktar sig framför allt till företagskunder (B2B), privatkonsument (B2C) eller personal (B2E).

Action marketing
Vi skapar taktiska kampanjer som bygger varumärket, driver försäljning och ger snabba resultat. Antingen som egen isolerad aktivitet eller som en del i en större kampanj. På Heja! finns en lång erfarenhet av att arbeta med kampanjer i handeln, inte minst vad gäller stora livsmedelsvarumärken. Inom området erbjuder vi även butiksevent samt kampanjer och aktiviteter med fokus på distribution och återförsäljare.

Eventproduktion
Heja! har en riktigt vass produktionsenhet med lång erfarenhet av små och stora eventproduktioner. Vi hjälper våra kunder med alltifrån logistiskt komplicerande eventproduktioner till små och stora event med höga krav på genomförandet. Allt ifrån galor till invigningar och jubileum till konferenser, mässor och interna events.

Sponsring
Inom området sponsring arbetar vi med sponsorköpare, rättighetsinnehavare och utbildning. Vi hjälper sponsorköpare att lyfta sponsringen till en strategisk nivå där varumärkets behov står i centrum och där sponsringen används som en metod av flera för att nå målen i verksamheten. För rättighetsinnehavare skapar vi nya sponsringserbjudanden eller utvecklar befintliga med inriktning på affärsutveckling och ökade intäkter. Dessutom är vi en av tre byråer i landet som erbjuder sponsringsutbildning i samarbete med Sponsrings- och eventföreningen (Sefs).