Heja!

Det bestående värdet av en upplevelse är minnet. För oss är det viktigt att vi använder våra kunders förtroende för att skapa minnen som berör och ger effekt. På Heja! brinner vi för att ge människor fler goda minnen.

Vi vill skapa de goda minnena genom upplevelser som gör skillnad. Med engagemang och prestigelöshet som ledstjärnor handlar våra lösningar många gånger om att samtidigt bidra till att göra en liten del av vår stora omvärld lite bättre.

Det är en självklarhet att inte bara engagera oss dagen D, utan även i hur upplevelsen kan tas ut före och efter. Genom att tänka långsiktigt och att göra resan gemensamt med våra kunder hjälper vi dem att skapa effekt över tid, vi hjälper dem med att skapa fler goda minnen. Vi är helt enkelt otomteblossiga.

Heja! är en fullservicebyrå inom brand experience. Vi har funnits sedan 2003 och har lång erfarenhet inom event, sponsring och varumärkessamarbeten. Vår bas finns i Umeå men vi jobbar med kunder över hela landet. Uppdragen gör vi där de behövs, även internationellt.

 

Heja är en del av Oddo-koncernen. Oddo är en expertgrupp av byråer och talanger inom affärsstrategi, varumärkesutveckling, marknadsföring och kommunikation. I gruppen finns idag byråerna Heja!, Punkt PR, Halleluja, Huxflux samt ett brett nätverk av talanger runt om i Norden.

Tjänster:

Event
– Konsumentevent, företagsevent och interna events
– Expo & mässkoncept
– Eventstrategier

 

Sponsring & varumärkessamarbeten
– Sponsringsstrategi, aktivering, avtal och rådgivning för sponsorer
– Rättighetsutveckling, konceptualisering, paketering och rådgivning för rättighetsinnehavare

 

Utbildning
– Kundanpassade utbildningar inom event och sponsring
– Öppna utbildningar inom event och sponsring

Här är det kakor! Vi använder cookies för att bättre förstå vad du som besökare uppskattar på vår webb samt för att kunna annonsera på sociala medier. Är det okej med dig? Läs vår integritetspolicy.